Ryžová kaša je prirodzene bezlepková. Tentokrát som použila instantnú kašu. Instantné kaše používam jedine a len jednodruhové, najobľúbenejšia je pre mňa pohánková, ryžová a pšenová. Výhodou týchto mojich obľúbených druhov je to, že sú bezlepkové, ľahko stráviteľné a pritom naozaj zasýtia. Inak, vedeli ste, že tieto kaše môžete pokojne použiť aj na zahustenie polievok, alebo prívarkov? Instantné kaše stačí zaliať horúcou prevarenou vodou, alebo horúcim rastlinným nápojom, zamiešať a je hotovo. Kaša, nielen instantná, ale aj klasická je pre mňa takmer každodenným raňajkovým jedlom. Okrem toho, že milujem kašovú konzistenciu a chuť mojich obľúbených kaší, páči sa mi na ich jedení aj to, že ich môžem kombinovať s orechmi, semienkami, kvalitným olejom, že viem pridať ovocie v čerstvej a sušenej podobe a vždy to chutí BOŽSKY! Kaše si vyberám svedomito, ochutnávam, ak mi chutia ostávam značke verná. Tentokrát som siahla na kaše od JUVAMED a som spokojná!