Volám sa Natália Spišiaková, mám krásnu rodinu, ktorá je pre mňa najväčšou životnou pýchou. Venujem sa blogovaniu, online marketingu, organizujem zdravé cateringové akcie, kurzy zdravého varenia a snažím sa to všetko zvládať s prehľadom, čo sa mi nie vždy darí :-). Milujem šport. Pravidelne behávam, bicyklujem, cvičím vo fitness centre, v zime lyžujem a bežkujem. Snažím sa žiť aktívne, zdravo a naplno. Mojim cieľom je robiť veci, ktoré ma tešia, pri ktorých som spokojná, vyrovnaná a šťastná.
Kuchyňa je moja svätyňa. Je srdcom nášho domova. Ráno po prebudení smerujú moje prvé kroky do kuchyne, zapnem kávovar, postavím vodu na čaj, chystám raňajky, desiatu atď. Dni sa točia okolo jedla. Jedlo u nás symbolizuje domov, radosť, spoločné chvíle s deťmi, manželom. Pri jedle sa stretávam s rodinou, priateľmi. Radosť z jedla je u mňa tak intenzívna, až je detinská. Ak mi jedlo chutí, smejem sa, mľaskám, opisujem nahlas svoje pocity. Ak mi nechutí, som schopná sa rozplakať. S odstupom času moja najvtipnešia príhoda v spojení s jedlom je tá, keď som si pred rokmi vystála hodinový rad na poctivý domáci langoš a keď som konečne bola pri okienku, cesto došlo, langoš sa nekonal a ja som sa žalostne, nahlas a od srdca rozplakala.
Jedlo milujem a tak si vyberám
Keďže mám jedlo rada a naozaj si ho vychutnávam, musím si vyberať. Nie som typ, ktorý si môže dovoliť neobmedzene jesť čokoľvek, preto bolo pre mňa kľúčové nájsť v stravovaní balans. Po tehotenstvách som riadne pribrala a nespokojnosť s váhou, zdravím a kondíciou ma doviedlo k totálnej zmene stravovacích a pohybových návykov. Úspechy boli neuveriteľné, preto som sa chcela podeliť so svojim jedálničkom "so svetom". A tak vznikol v máji 2012 food blog so zdravými receptami "Zdravie na tanieri". Moje pódium, moje dielo, kde si spisujem všetky svoje nápady na zdravé varenie, a ktoré verím, že inšpirujú mnohé a mnohých z vás.
Na foodblogu "Zdravie na tanieri" nájdete recepty prekypujúce zdravím. Nezameriavam sa na žiaden konkrétny stravovací smer, napriek tomu nájdete v mojej zbierke receptov obľúbené vegánske jedlá, bezlepkové koláče, sladkosti so zvýšeným množstvom proteínov a zníženým množstvom cukru. Uznávam pestrú stravu a nahrádzam v receptoch nezdravé suroviny ich zdravšími. Teším sa, že ste tu a verím, že Vás budem dlhodobo inšpirovať.
Publikujem špeciály formou e-booku
Pravidelne pripravujem tematické špeciály, formou e-booku, ktoré si viete vo formáte pdf stiahnuť do svojho zariadenia a mať ich tak kedykoľvek poruke bez napojenia na wifi, či data. Zatiaľ sú na svete dva - "Koláčový špeciál" a "Nátierkový špeciál".
Snažím sa vám priblížiť
Moje zdravé recepty môžete nielen pripravovať sami, ale ich aj ochutnať priamo odo mňa. Ako? Veľmi jednoducho. Pripravujem zdravé raňajky, brunch, alebo party food formou cateringových služieb priamo k vám - do vašej spoločnosti. Stačí ma kontaktovať pomocou formulára nižšie, alebo priamo na e-mailovu adresu info@zdravienatanieri.sk a napísať mi vašu požiadavku na počet osôb a termín.
Okrem cateringových akcií sa so mnou môžete stretnúť aj pri zážitkovom varení v škole varenia Chef parade v Košiciach. Termíny kurzov so mnou sú vypísané na stránke www.chefparade.sk.
Fotím pocitovo
Všetky fotografie jedál na foodblogu "Zdravie na tanieri" a v špeciáloch sú mojim vlastníctvom, jedlá si sama nielen varím, ale aj aranžujem a fotím. Vo fotení sa snažím zdokonaľovať, absolvovala som aj kurz fotografovania mobilom, chystám sa na ďalšie užitočné kurzy, týkajúce sa fotografovania jedál a tvorenia kompozície.
Spolupráce
Prvou podmienkou prijatia spolupráce s inou firmou je súvislosť produktu s mojim obsahom. Ak ma produkt zaujme, rada ho vyskúšam. So spoluprácou ma môžete osloviť cez kontaktný formulár nižšie, alebo priamo mailom na adrese info@zdravienatanieri.sk. Spolupráce prijímam na základe vlastného usúdenia a to formou:
Finančne ohodnotenej spolupráce jednorázovej, alebo pravidelnej. Vďaka plateným spoluprácam dokážem spravovať náklady súvisiace s blogom, tvoriť viac obsahu a venovať tak svoj vzácny čas skúšaniu nových receptov, či písaniu užitočných blogov. Či veríte, alebo nie, publikovanie jedného receptu je časovo náročná záležitosť. Začína plánovaním ingrediencií, nákupom, samotným varením, stylovaním, fotením, digitálnej úprave fotografií, spísaním receptu s postupom, následnému publikovaniu na blogu a všetkých sociálnych médiách. Celkom dosť práce, čo? Napriek tomu každú spoluprácu zvažujem individuálne a odmietam tie, s ktorými sa nedokážem stotožniť. Firmy, s ktorými som už mala platené spolupráce nájdete nižšie.
Bartrová spolupráca je najčastejší spôsob oslovovania blogerov firmami. Ponúk na barter dostane asi každý bloger najviac. Keďže môj čas je vzácny, nakoľko ho delím medzi rodinu, prácu a šport, bartrovú spoluprácu veľmi zvažujem a veľakrát odmietam. Vyberám si bárte, ktoré sa mi fakt zídu, ktoré samozrejme súvisia s mojim obsahom.
Ak prijmem spoluprácu moje recepty s produktami, recenzie, či články vypúšťam cez sociálne siete - viď info nižšie "Prečo si vybrať práve môj blog".