Vyrobte si vlastnú čokoládu. Verte, že neexistuje nič jednoduchšie. Namixovať si ju môžete podľa vlastnej chuti a zjesť s pocitom, že viete, čo ste do nej dali a že Vám to prospeje.
Kakaové maslo si roztopíme v miske nad parou. Pridáme kakao, sladidlo, soľ a čili. Korenie veľmi pekne dochutí čokoládu.
Poriadne premiešanú zmes vylejeme do formy vystlanej papierom na pečenie. V tejto fáze si na vrch čokolády poukladáme, čo máme radi. Ja som sa rozhodla pre kombináciu mandlí, goji a brusníc.
Vložíme do mrazničky a mrazíme aspoň 1/2 hodinu. Vytiahneme, nalámeme a servírujeme. Čokoládu skladujeme v mrazničke, alebo v chladničke. Vydrží, kým ju zjete
Raňajkové kaše
Vyberte si zdravú raňajkovú kašu pre ráno plné energie.