RAW sladkosti

Malinové RAW truffles v čokoláde

20191104_114406_novy web

Pri ochutnaní prvého sústa je dosť možné, že neostanete pri jednom kúsku! Pri zahryznutí vás totiž čaká prekvapenie.  Čokoláda z kakaa, zmes z cíceru a kešu v podobe mäkkého cestíčka a vo vnútri kyslá, voňavá a šťavnatá malina! Mňam. Odporúčam! 

Malinové RAW truffles v čokoláde

Počet porcií: 4 guľky Čas prípravy: 20 minút + 10 minút chladenie Náročnosť: 2 (zo 4)

Ingrediencie

  • Na zmes:
  • 50g sterilizovaného cíceru
  • 80g kešu orechov
  • 20g strúhaného kokosu
  • 1PL kokosového sirupu
  • Na čokoládu:
  • 30g kokosového oleja
  • 1PL kokosového sirupu
  • 10g kakaa
  • Na náplň:
  •  4 zamrazené maliny

Postup prípravy

  1. V kuchynskom mixéri so sekacími nožmi si rozmixujeme všetky ingrediencie na zmes. 

  2. V rukách tvarujeme guľky, do každej vložíme mrazenú malinu a guľku uzavrieme. Postupujeme, kým sa nám minie všetka zmes. 

  3.  

    V malom kastrole si mierne ohrejeme kokosový olej, prisypeme doň kakao a kokosový sirup a zamiešame. 

  4. Každú guľku polejeme čokoládou a dáme zachladiť na 10 minút do chladničky.

Sledujte Zdravie na tanieri

PÁČIL SA VÁM RECEPT?