RAW sladkosti Malinové RAW truffles v čokoláde Pri ochutnaní prvého sústa je dosť možné, že neostanete pri jednom kúsku! Pri zahryznutí vás totiž čaká prekvapenie. Čokoláda z kakaa, zmes z cíceru a kešu v podobe mäkkého cestíčka a vo vnútri kyslá, voňavá a šťavnatá malina! Mňam. Odporúčam! Malinové RAW truffles v čokoláde Zdieľať Počet porcií: 4 guľky Čas prípravy: 20 minút + 10 minút chladenie Náročnosť: 2 (zo 4) Ingrediencie Na zmes: 50g sterilizovaného cíceru 80g kešu orechov 20g strúhaného kokosu 1PL kokosového sirupu Na čokoládu: 30g kokosového oleja 1PL kokosového sirupu 10g kakaa Na náplň: 4 zamrazené maliny Postup prípravy V kuchynskom mixéri so sekacími nožmi si rozmixujeme všetky ingrediencie na zmes. V rukách tvarujeme guľky, do každej vložíme mrazenú malinu a guľku uzavrieme. Postupujeme, kým sa nám minie všetka zmes. V malom kastrole si mierne ohrejeme kokosový olej, prisypeme doň kakao a kokosový sirup a zamiešame. Každú guľku polejeme čokoládou a dáme zachladiť na 10 minút do chladničky. Raňajkové kašeVyberte si zdravú raňajkovú kašu pre ráno plné energie. Nepremeškajte nové recepty Buďte prví, kto otestuje chutné novinky! Sledujte Zdravie na tanieri PÁČIL SA VÁM RECEPT?