Túto kašu odporúčam pre jej neuveriteľne vyladenú chuť a skvelé zloženie. Málokedy sa mi stáva, že hotové kaše nemusím "doladiť" k dokonalosti. Skvelé lyofilizované višne v tejto kaši sa decentne doplnili makovou múkou a doslova raňajková “štrúdľa” je na svete! Balenie obsahuje päť porcií v praktickom uzatvárateľnom doypacku. Obal je navyše plne recyklovateľný – po použití ho stačí vyhodiť do žltého koša na plasty. Kača je bez lepku, vo vegan kvalite a sladená len kokosovým cukrom. Pripraviť si ju viete nateplo aj nastudeno. V oboch prípadoch chutí výýýborne. Ja som si ju ešte obohatila rannou dávkou pridanej bielkoviny v podobe ovčieho jogurtu a posypala troškou vlašských orieškov. No fantázia!
160ml horúcej vody (môžete použiť aj ohriaty rastlinný nápoj - napr. kokosový)
2PL ovčieho jogurtu
hrsť podrvených vlašských orechov
Postup prípravy
Zmes zalejeme vodou / rastlinným nápojom, premiešame a necháme 5 minút postáť. Na vrchu polejeme ovčím jogurtom a posypeme orechami. Nič iné tomu nechýba! Vynikajúca.